Treasure of Pelso

Labrador Retriever Kennel

Nyelvváltó

 • Arthur

  Arthur

 • Arthur

  Arthur

 • Arthur

  Arthur

 • Arthur

  Arthur

 • Arthur

  Arthur

:::  ALBUM >>> :::

Keresés

Ki olvas minket

Jelenleg 9 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

Bejelentkezés

Alomtalálkozó 2012.06.02. Csesznek (Kisbükk major, Cuha-patak)

 A hétvégén egy régóta dédelgetett tervünket valósítottuk meg, összehoztuk a várva várt alomtalálkozót.

 

                                                                                                 

Habár a gazdik időről időre küldenek híreket és fényképeket a kutyusokról, azért élőben egész más látni őket. Itt lehet lemérni ki mennyit fejlődött küllemben és viselkedésben egyaránt.

Szóval a találkozót szombaton tíz órára beszéltük meg a gazdikkal a cseszneki Kisbükk Majorban (http://www.kisbukk.hu/ ). Érkeztek is szép sorjában a gazdik és a kutyusok, -sajnos voltak páran, akik nem értek rá ebben az időpontban,  Forestnek éppen fellépése volt az S.O.S. Mentőkutyás Egyesülettel, Maci Malaysiából,  pedig a  körülményes utaztatás miatt nem tudott részt venni a programokon- végül is nyolc Labradorral vágtunk neki a napnak.

 

Az időjárás szerencsére mellénk állt és nem esett az eső, így elindultunk a múlt héten már bejárt Cuha patakhoz egy kiadós sétára. A helyszín jó választásnak tűnt, mert gazdik és kutyák egyaránt élvezték a kirándulást. Kiadós rohangálás a patakmederben, fel le a hegyoldalon, szóval a majd három órás séta végén már kellemesen elfáradt a csapat.

  

Egy óra körül érkeztünk vissza a majorba, ahol már nagyon finom illatok terjengtek.

A major specialitása, a kemencében sült csülök készült, a megfáradt kirándulóknak.

 

A tálalásig volt még egy kis idő, így sokan elindultak felfedezni a majorban található lehetőségeket. A kutyáknak egy elkerített helyet is biztosítottak, ahol még egy jó nagyot játszottak.

 

Elkészült a kemencés csülök! Az ebéd fantasztikusan finom volt, és bőséges, mindenkinek csak ajánlani tudom a helyet és a menüt egyaránt.

 

Felnőttek, gyerekek is  megtalálják a lehetőséget a szórakozásra.

Ebéd után még elbeszélgettünk egymással, a kutyák is elbóklásztak, majd négy óra fele lassan elindultunk hazafele. Baby Face egészen a Balatonig kísért minket, ahol még egy nagy úszás és rohangálás után búcsúztunk el tőlük.

Remélem mindenki jól érezte magát és jövőre ismét össze tudunk hozni egy hasonló találkozót, reményeink szerint még több résztvevővel. Több kép a képgalériában található.