Treasure of Pelso

Labrador Retriever Kennel

Nyelvváltó

 • Arthur

  Arthur

 • Arthur

  Arthur

 • Arthur

  Arthur

 • Arthur

  Arthur

 • Arthur

  Arthur

:::  ALBUM >>> :::

Keresés

Ki olvas minket

Jelenleg 10 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

Bejelentkezés

Treasure of Pelso Black Butterfly

 Várnom kellet  az írással pár napot, hogy csillapodjon bennem az a hatalmas fájdalom,  amit   

Negró halálhíre után éreztem.

 

Negro

 

Érthetetlen számomra, hogy valaki képes megmérgezni egy ártatlan kölyökkutyát! Bosszant a tehetetlenség, hogy nem vagyunk képesek az ilyen elmebeteg állatokat kiközösíteni a társadalomból. Nem tudom elfogadni azt a magyarázatot, hogy voltak és lesznek is ilyen aberrált barmok, akik ilyen aljas dolgokat művelnek! Az ilyen embernek valószínűleg nincsenek érzései a saját családjával szemben sem.

Pedig akinek van kutyája, az tudja, hogy attól a pillanattól családtaggá válik, ahogy a kezébe fogja azt az ártatlan kis szőrgombócot. Ettől a pillanattól kezdve megpróbál a lehető legjobban gondoskodni róla, még akkor is ha  a napirendjét alapjában forgatja fel a kis jövevény. Napról napra jobban kötődik hozzá, látja felnőni, játszani, érzi azt a hatalmas szeretetet, ami árad belőlük. Látni ahogy játszik, vagy csak nézni ahogy a lábainknál elheveredik.

Hát ezt vették el attól a családtól, ahol Negró élt. Egy felnőtt még felfogja, hogy mi történt, de mekkora törést jelent ez a gyerekeknek.  Hogy magyarázod meg nekik, hogy mi történt? Ők nem is értik, hogy létezik olyan ember, aki nem szeret egy pár hónapos kiskutyát!

Valamit ki kell találni, tenni kell az ilyen szörnyetegek ellen, és ezt csak mi gazdik tudjuk megtenni kellő szigorúsággal. Sajnos a törvény egyáltalán nem tartja vissza ezeket a vadállatokat.  Annyi szervezet alakul, mostanában akik hangoztatják, hogy a kutyák védelmében dolgoznak. Össze kell fogni, megkeresni az ilyen férgeket és „elbeszélgetni” velük, hogy többé eszükbe se jusson állatokat kínozni, vagy megölni.

Sajnos Negrót már nem hozhatjuk vissza, de mindenkinek azt tanácslom, járjon nyitott szemmel, és nagyon vigyázzon a kedvencére.

 

Nyugodj békében Negró.